DeltaScan

Allereerst wil ik een gedachte voorstellen,

“Als wetenschappelijk bewijs kan worden geleverd dat de Aarde niet rond is, maar bijna rond, is het dan over met de ronde Aarde theorie”? Misschien maar voor een paar minuten in een etmaal, of misschien alleen wanneer de zon schijnt, of misschien variabel tussen bepaalde lengte en breedtegraden.

De wetenschap is gebaseerd op causale verbanden en bewijs. Een visuele waarneming is geen bewijs, maar voor de rechtbank is een getuigenverklaring wel rechtmatig. Wat doet de wetenschap met toeval en momentopname, alleen als het dupliceerbaar is? Alles wat leeft, de natuur, mensen en dieren zijn afhankelijk van toeval en verandering. Bepalend kunnen zijn woonplaats, tijd, klimaat, eten en drinken, maar ook van  roots, cultuur en gewoonte spelen een rol. Wat te denken van de omgevingsenergie van mensen en milieu thuis, op school en werk. Kunnen we het “anders denken toelaten, een plaats geven en  het onbewuste ruimte geven. Of zijn we vastgeroest in het wetenschappelijke. Steeds meer geven statistieken gewijzigde resultaten dan het absolute verwachtingspatroon. Zonder wetenschap zeggen we na regen komt zonneschijn, en als het donker is zien we niets, maar het is er wel. En zien we met de huidige zwaarste microscopen diep genoeg om bijvoorbeeld moeilijke vaccins te ontwikkelen. Schijnbaar is er behoefte aan betere microscopen. Historisch is Dr. R. Reif de ontdekker van de prisma-microscoop, hij bedacht dat iedere virus en bacterie een bepaalde levens frequentie had en deze met een tegenfrequentie succesvol kon bestrijden. Met de  behandeling van kanker door de T-Bacil is hij bekend geworden. Zijn visie stuitte op veel weerstand en vormde pas in de jaren tachtig het begin van o.a. de Electro-Acupunctuur en later de Bio-Resonantie.

Enkele duizenden jaar geleden hebben Chinese geleerden hun zienswijze en samenhang van toevallige omstandigheden door observatie beschreven om het beeld van het moment te bepalen. Later gebruikt door Filosofen als Confucius en Lao-tse.  De vertaling van R. Wilhelm, rond 1900, een van de 5 klassieken, is het boek over de I-Tjing, het boek der veranderingen, ook wel het orakel genoemd. Met 64 hoofdstukken, genaamd hexagrammen, met voor elk 6 lijnfiguren, waaraan toegevoegd 7 spreuken kan een ieder antwoord krijgen op alle denkbare vragen. Niets is toeval, alles heeft een reden. De beschaving impliceert dat we eerbied moeten tonen aan onze voorouders en hun geestelijke overlevering en dit niet moeten afdoen als bijgeloof.

De toepassing van kunstmatige intelligentie in de zorg zal de aankomende periode veel verwarring en tegenwerking ondervinden. Maar als de resultaten van “Bio-Resonantie” door de consument omarmd zal worden en uiteindelijk de zorg aanzienlijke financieel baat gaat ondervinden, wat let ons dan een samenwerkingsverband tussen reguliere en complementaire professionals.

DeltaScan

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Behandelingen

Alternatieve geneeswijzen bij Gezondheid praktijk

Electro 
acupunctuur

Radionica
Mars 111

BodyScanalyser

DeltaScan

TimeWaver