Natuurgeneeskundige van Quido Collard

Met bijna 30 jaar ervaring in alternatieve geneeswijzen heeft Quido een zeer uitgebreide expertise als natuurgeneeskundige en electro acupunctuur. Door dat Quido zo geïnteresseerd is in alternative geneeswijze werkt hij met meerdere apparaten naast zijn eigen ontworpen Electro Acupunctuur. Dit om jouw nog duidelijker beeld te laten zien welke energieën zijn verstoord.

Heb je bijvoorbeeld last van vermoeidheid, slapeloze nachten of van long covid? Quido meet je uit in 3 verschillende stappen, ieder apparaat is ingesteld om dichterbij het probleem te komen en direct met oplossing “digitaal medicijnen” te geven indien gewenst. Vaak liggen de gezondheidsproblemen niet alleen intern maar ook extern bijvoorbeeld door de verstoorde energie op de slaap plek. Quido kan je hierover informeren en helpen met een oplossing.

Wanneer je opzoek bent naar alternatieve geneeswijzen en het diepere probleem van jouw pijn of vermoeidheid kom dan eens langs.

Binnen 1 uur heb je meer informatie en een oplossing.

 

Deze totale bodyscan bestaat uit 3 stappenplan.

Alternatieve geneeswijzen van collard

Electro 
acupunctuur

Radionica
Mars 111

CorpusScanalyser

Natuurgeneeskundige behandelingen

Heb je last van de volgende energie tekorten.

 

 • Vermoeidheid

 • Long Covid

 • Vermoeid na vaccinatie Corona

 • Uitgedokterd voelen

 • Wil je geen medicijnen slikken

9

Stap 1 (10 minuten)

Electro acupunctuur is de eerste stap in de zoektocht naar een oplossing. Kijkend naar oppervlakkige gezondheidsproblemen. 

Medicatie digitaal op een chip. 

9

Stap 2 (20 minuten)

Daarna zullen we een gehele lichaam scan maken via je handen. De Radionica Mars III is ontwikkeld om diepliggende problemen naar boven te halen de door NASA om astronauten gezond te houden in de ruimte. De medicijnen wordt op een magneetkaart toegediend. Dit betekent geen bijwerkingen en enkel de medicijnen die je nodig hebt.

9

Stap 3 (20 minuten)

De BodyScanalyser scant je lichaam op tekorten zoals vitamines en mineralen. Je ziet direct welke tekorten je kunt aanvullen. En waar je genoeg van hebt. Maar ook een teveel van schadelijke stoffen uit het miliue,  maar ook als gevolg straling. Dit alles kan helpen voor betere gemoedstoestand en immuunsysteem.

Binnen 60 minuten diagnose
met vaak simpele oplossingen.

Zo zie je dat de bovenstaande stappen door ervaring van Quido Collard je binnen 60 minuten resultaat hebt en vaak al enkele digitale medicijnen hebt om een beter en gezonder leven te leiden. Deze bodyscan is gebaseerd op natuurgeneeskundige die vooruitstrevend is met nieuwe technologien. Maak kennis met Quido en zie hoe hij ook jou kan helpen naar gezonder leven.

Een consult kost 70 euro p/u. 

Openingstijden: Praktijk in Oudorp/Alkmaar
Op afspraak van Maandag t/m Woensdag 09:00 – 18:00

De alternatieve geneeswijzen is snel, klantvriendelijk en zeer succesvol.

Al bijna 30 jaar een eigen gezondheid praktijk, niet alleen in Alkmaar, maar ook in diverse Gezondheidscentra met artsen. Vaker een aanvulling voor de niet behandelbare reguliere problemen voor zowel lichamelijke, als psychische klachten. Of, en dat maakt het zo bijzonder, ter voorkoming van klachten, die de doorstroming van de energie in het lichaam blokkeren. Geen symptoom bestrijding maar alles met het doel om het zelfregulerend vermogen van het lichaam te herstellen.

  Behandelingen

  Alternatieve geneeswijzen bij Gezondheid praktijk

  Electro 
  acupunctuur

  Radionica
  Mars 111

  BodyScanalyser

  DeltaScan

  TimeWaver