Aardstralen en Elektrosmog

Geopathie & Electro-smog

….ofwel ziektemakende aardstralen b.v. door wateraders. Vroeger liet een boer eerst een wichelroedeloper komen, alvorens hij voor zijn dieren een schuur liet bouwen; koeien kregen van aardstralen leukemie en miskramen. Bij gevoelige mensen moet mogelijk de oorzaak van tumoren hiermede in verband worden gebracht.

Bij meting met electro-acupunctuur kan een tekort van silicium (kiezelzuur) worden gemeten. Dit mineraal of lichaamszout is volgens de biochemicus Dr. Schüssler, verantwoordelijk voor de instandhouding van het bindweefsel. Uit onderzoek van de Franse Dr. Janet is reeds op de 40e een 2/3 verval van de siliciumhuishouding en begint dan ook de veroudering. Gesproken wordt over doorbloedingsstoornissen, haaruitval, achteruitgang gehoor en ogen, krimpen/uitdroging/uitslag huid, slijtage gewrichten. De tekorten middels voedingssupplementen aanvullen is niet voldoende, want door de gevoeligheid voor aardstralen wordt het slilicium tekort verergerd. Zo is er een verband van tekorten van andere mineralen door de invloed van Electro-smog. Gelukkig komen er steeds meer oplossingen in de markt voor de mensen die hier gevoelig voor zijn. Resultaten heb ik bereikt, bij b.v. kinderloosheid en ADHD, Fobie en depressieviteit, maar ook borstkanker, verslavingen, echtscheiding.

Delftse TH-wetenschappers hebben eind jaren 90 de gelijke magnetische eigenschappen aangetoond van de computerchip (silicium) als halfgeleider en het menselijke biologische DNA. Ondergrondse wateraders kunnen bestaande magneetvelden in het DNA verstoren tijdens onze slaap. Nederland zou zonder dijken en waterkeringen voor 70% waterland zijn; we slapen dus eigenlijk op ondergrondse stromingen van watergangen (incl. vloerverwarming). Nu begrijpt u ook waarom er bij veelvuldig regen zoveel mensen last hebben van najaars-en voorjaarsmoeheid. In de herfst en winter staat ook het grondwater veel hoger.

Nat en vochtigheid is van grote invloed op rheuma en candidaschimmel. Raadzaam is vooral de slaapplek te vrijwaren van de niet-zichtbare storingsvelden. Wordt dit goed gedaan dan knapt men op en gaat er een preventieve werking uit voor toekomstige ziektes en kwalen binnen het gezin z.a. slaapproblemen, huilbaby’s, waterwratjes en groeipijnen bij kinderen. Geen wetenschappelijke benadering, maar de ervaring leert “zien is geloven”.

Voor Elektromagnetische straling verwijs ik naar het boekje Ankertjes ISBN: 9020201700

In mijn voormalige praktijk/waterwinkel kon men zien hoe ik woonhuizen, kantoren en bedrijven stralingsvrij kon maken en ontstoren. Wij waren leverancier van de waterverlevendigers van “Johann Grander” uit Oostenrijk , “Albat” ontstoorders uit Duitsland met de geroemde “Tachion-energie cellen”, “Tahuti Health Goods” ontstoorders, CMO uit Frankrijk voor de electro-smog net als de Stezerizers uit de USA.

25 jaar ervaring leert dat veel mensen/gezinnen pas opknappen als het huis goed ontstoord wordt. Met onze eigen energetische ontstoorders geef ik de garantie “No cure No pay”.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Behandelingen

Alternatieve geneeswijzen bij Gezondheid praktijk

Electro 
acupunctuur

Radionica
Mars 111

BodyScanalyser

DeltaScan

TimeWaver