TimeWaver

Een eye-catcher binnen de bio-resonantie apparaten.

Digitale medicatie gaat met de TimeWaver een stap verder dan met de DeltaScan. Gedurende de tijd dat je verbonden bent met de DeltaScan gaat medicatie door directe “instraling”. Bij de TimeWaver gebeurt dit grotendeels door ………….. “broadcasting”. Het apparaat scant met een koptelefoon je informatieveld en zoekt daarna correlaties in  zijn databestand om zo optimaal mogelijk je energie huishouding te stabiliseren. Deze harmonisatie gaat supersnel en werkt zeer effectief. De behandelingen en functies zijn programmeerbaar en de uitzendtijden zijn instelbaar. Tussentijdse interacties en aanpassingen zijn eenvoudig te realiseren.

De TimeWaver, werkt met een soort van kunstmatige intelligentie, analyseert en handelt zelfdenkend. Wat een verrijking na 25 jarige Electro-Acupunctuur. Zie wel de verbanden in de metingen van beide systemen en natuurlijk ook de verschillen met de DeltaScan en de MARS III. Uniek volgens de ontwerpers in Duitsland, omdat ik de enigste in de wereld ben die werkt met deze combinaties.

Heb dus niet het wiel uitgevonden. Zal hieronder proberen mijn visie te geven  gebaseerd op mijn praktijkervaring. Het is dus niet wetenschappelijk onderbouwd

Het vermoeden bestaat dat ons bewustzijn in staat is te communiceren in het informatieveld c.q. universum of kosmos. Hoe dit precies werkt weten we niet, en het bewijs moet dan ook nog geleverd worden. Voorlopig is het science-fiction. Onze hersenen reageren soms traag of te laat op positieve of negatieve signalen. Het gevolg is een disfunctioneren van lichaamsonderdelen waardoor klachten ontstaan. Als ook andere aspecten dit versterken is een doktersbezoek noodzakelijk.  Een mogelijke lange gang van dokteren kan het gevolg zijn. En hier komt mijn praktijk in beeld. Stel als voorbeeld een hormonale storing van slechte melatonine aanmaak of opname waardoor problemen met in-en/of doorslapen. Hoe wordt dit regulier opgelost?

Mijn antwoord zit verborgen in deze site.

timewaver

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Behandelingen

Alternatieve geneeswijzen bij Gezondheid praktijk

Electro 
acupunctuur

Radionica
Mars 111

BodyScanalyser

DeltaScan

TimeWaver