TimeWaver

Een eye-catcher binnen de bio-resonantie apparaten.

Digitale medicatie gaat met de TimeWaver een stap verder dan met de DeltaScan. Bij de DeltaScan wordt via een koptelefoon alle informatie gescand, behandeld en als medicatie teruggegeven aan het lichaam. Dus zonder gebruik van farmaceutische middelen.

Bij de TimeWaver wordt, na een scan via de handen en na behandeling op het apparaat, alle medicatie door toepassing van………….. “broadcasting”. Het herstel van je informatieveld vindt dus draadloos plaats. Alle gevonden correlaties uit het databestand worden zo gebruikt om optimaal mogelijk je energie huishouding te stabiliseren. Deze harmonisatie gaat supersnel en werkt zeer effectief. De behandelingen en functies zijn programmeerbaar en de uitzendtijden zijn instelbaar. Tussentijdse interacties en aanpassingen zijn hierbij eenvoudig te realiseren, een telefoontje is voldoende.

De TimeWaver, werkt met een soort van kunstmatige intelligentie, analyseert en handelt zelfdenkend.

Wat een verrijking na 25 jarige Electro-Acupunctuur in mijn praktijk. Zie vaak het verband in de metingen met de TimeWaver en maar ook de verschillen met de DeltaScan en de MARS III. Alle apparaten completeren elkaar en dus de behandelingen. Uniek volgens de ontwerpers in Duitsland, om te werken met deze combinaties.

Visie

Heb dus niet het wiel uitgevonden en werk dus met bestaande en toegepaste kennis. Een wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt meestal.

Het vermoeden bestaat dat ons bewustzijn in staat is te communiceren in het informatieveld c.q. universum of kosmos. Hoe dit precies werkt weten we niet, en het bewijs moet dan ook nog geleverd worden. Voorlopig is het science-fiction. Zelf noem ik bio-resonantie de voorloper van AI ofwel Kunstmatige Intelligentie binnen de zorg.

Complementaire behandeling

Onze hersenen reageren soms traag of te laat op positieve of negatieve signalen. Het gevolg kan zijn een disfunctioneren van lichaamsonderdelen waardoor klachten ontstaan. Als ook andere aspecten dit versterken, is een doktersbezoek vaak noodzakelijk. Als voorbeeld een hormonale storing van slechte melatonine aanmaak of opname waardoor problemen met in-en/of doorslapen is ontstaan. Hoe wordt dit regulier opgelost?

Momenteel niet beschikbaar.

 

timewaver

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Behandelingen

Alternatieve geneeswijzen bij Gezondheid praktijk

Electro 
acupunctuur

Radionica
Mars 111

BodyScanalyser

DeltaScan

TimeWaver