BodyScanalyser

Na de behandeling met Electro-Acupunctuur en Radionika MARS III kan met de BodyScanalyser de status van uw lichaam bekeken worden. Het gaat om een tekort of teveel van b.v. vitamines, mineralen, metalen, spoorelementen, kortom 260 belangrijke zaken om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. U kunt zien of u aanleg heeft voor bepaalde ziektes, hoe uw hart-en longconditie zijn en ook wordt uw BMI (Body Mask Index) weergegeven.

Hierna kunt u mogelijke verdere acties ondernemen voor toevoeging van voedingssupplementen, of het volgen van bewegings-, spirituele-en voedingscursussen. Allemaal bedoeld om de transitie, een structuele verandering te bewerkstelligen, die het resultaat is van op elkaar inwerkende en elkaar versterkende ontwikkelingen op het gebied van de energetische zorg.

Niet wetenschappelijk, maar wat waren de woorden van Einstein: “weten(schap) onbegrensd”. Persoonlijk vind ik dit laatste heel basic en realistisch, te begrijpen en voelbaar, maar hou er rekening mee, fantasie en science-fiction kan confronterend en soms onwerelds overkomen.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Behandelingen

Alternatieve geneeswijzen bij Gezondheid praktijk

Electro 
acupunctuur

Radionica
Mars 111

BodyScanalyser

DeltaScan

TimeWaver