Over mij

Mijn naam is Quido Collard, ik ben geboren in Indonesië en woon vanaf mijn 8e in Nederland. Heb een 25 jarige bank verleden als bedrijfsadviseur verzekeringen.

In 1980 werd ik in Den Helder sportmasseur / verzorger voor wat sportclubs en deze hobby is uiteindelijk in 1991 mijn nieuwe beroep geworden met als specialisatie natuurgeneeskunde.

Mijn studies omvatten een breed scala van disciplines o.a. Aroma-en Fytotherapie, Wellness (Hot-Stone, Kruidenstempels, Lichaamspakkingen), Verzamelpuntcorrectie, Iriscopie, Voetzone-reflex, Down-therapie, Chakra’s, Feng-Shui en Aardstralen. Maar mijn passie gaat uit naar  Electro-Acupunctuur en Bioresonantie/Radionica.

Heb zo in het verleden op meer dan 10 adressen in Nederland gewerkt. Door toepassing van al het geleerde is het mogelijk een persoonlijke diagnose te stellen niet alleen vanaf de geboorte maar zelfs vanaf conceptie waarin wordt rekening gehouden met de erfelijke bagage. het lichaam geeft zelf aan welke prioriteit/klacht behandeld moet worden. Mijn apparaten spelen daar op in zo kan adequaat de “emmer” leeggemaakt worden. Vergelijk het maar als een ui pellen. Men overlijdt niet zomaar aan een bacterie of virus, meestal is dat de druppel die de emmer deed overlopen; de emmer zal al vol met ……….  Al 25 jaar werk ik volgens dit zoek principe om de vele oorzaken bij de bron aan te pakken. Antwoord op vragen als “hoe werkt je fabriek, welk verband is er tussen de organen, wat zijn de gevolgen van bindweefsel degeneratie, wat en waardoor ontwikkel je een zwaktebot en hoe is dat te rijmen met en de gevolgen van hormonale storingen. Ouderdom versnelt het proces van degeneratie en juist daarom past deze behandelmethode naast de  bestaande reguliere aanpak. Energetische meting naast bloedonderzoek is completer en is een modernere voorloper van aankomende nano-medicatie. Hopelijk dat overheid en verzekeraars inzien, dat delen van de alternatieve zorg voldoende kwaliteit en garanties kunnen bieden. De toekomstige zorg zou gebaat zijn met effectiviteit en resultaat gerelateerd aan een beheersbare het kostenplaatje.

Quido Collard

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Behandelingen

Alternatieve geneeswijzen bij Gezondheid praktijk

Electro 
acupunctuur

Radionica
Mars 111

BodyScanalyser

DeltaScan

TimeWaver