Over mij

Quido Collard is geboren in Indonesië en heeft een 25 jarige bank verleden als bedrijfsadviseur verzekeringen.

In 1980 werd ik in Den Helder sportmasseur / verzorger voor wat sportclubs en deze hobby is uiteindelijk in 1991 mijn nieuwe beroep geworden met als specialisatie natuurgeneeskunde.

Mijn studies omvatten een breed scala van disciplines o.a. Aroma-en Fytotherapie, Wellness (Hot-Stone, Kruidenstempels, Lichaamspakkingen), Verzamelpuntcorrectie, Iriscopie, Voetzone-reflex, Down-therapie, Chakra's, Feng-Shui en Aardstralen. Maar mijn grootste specialisatie is toch geweest de “Heilpraktiker” opleiding voor Electro-Acupunctuur en Bioresonantie/Radionica.  Vele artsen en tandartsen, de meesten gepensioneerd, gingen mij voor.

Heb op meer dan 10 adressen in Nederland praktijk gehouden, nu alleen nog in Naarden. Door toepassing van al het geleerde is het mogelijk een persoonlijke diagnose te stellen vanaf conceptie/embryo waarin wordt rekening gehouden met je erfelijke bagage. Je lichaam geeft zelf aan wat prioriteit heeft om op te ruimen en zo adequaat je "emmer" leeg te maken, vergelijkbaar als het ware, een ui pellen. Men overlijdt niet zomaar aan een bacterie of virus, meestal is dat de druppel die de emmer deed overlopen; de emmer zal al vol met ……….  Al 25 jaar werk ik volgens dit zoek principe om de vele oorzaken bij de bron aan te pakken. Antwoord op vragen als "hoe werkt je fabriek, welk verband is er tussen de organen, wat zijn de gevolgen van bindweefsel degeneratie, hoe en waardoor en de gevolgen van hormonale storingen. Ouderdom versnelt het proces van degeneratie en juist daarom zou mijn behandelmethode passen en een welkome aanvulling zijn op de bestaande reguliere aanpak. Energetische meting naast bloedonderzoek is completer en is een modernere voorloper van aankomende nano-medicatie. Hopelijk dat overheid en verzekeraars inzien, dat delen van de alternatieve zorg voldoende kwaliteit en garanties kunnen bieden en mits met aanwezigheid van voldoende resultaat mede kunnen zorgen voor een financieel beheersbare zorgtoekomst. 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Neem contact op