BodyScanalyser

Na de behandeling met Electro-Acupunctuur en Radionika MARS III kan met de BodyScanalyser de status van uw lichaam bekeken worden. Het gaat om een tekort of teveel van b.v. vitamines, mineralen, metalen, spoorelementen, kortom 260 belangrijke zaken om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. U kunt zien of u aanleg heeft voor bepaalde ziektes, hoe uw hart-en longconditie zijn en er wordt ook de BMI (Body Mask Index) weergegeven.

Hierna kunt u mogelijke verdere acties ondernemen voor toevoeging van voedingssupplementen, of het volgen van bewegings-, spirituele-en voedingscursussen. Allemaal bedoeld om de transitie, een structuele verandering te bewerkstelligen, die het resultaat is van op elkaar inwerkende en elkaar versterkende ontwikkelingen op het gebied van de energetische moderne zorg.

Niet wetenschappelijk, maar wat waren de woorden van Einstein: weten(schap) is vaak beperkt, is   kennis en veranderlijk, maar bewustzijn en onder bewustzijn zijn oneindig en onbegrensd. Persoonlijk vind ik dit laatste heel basic en realistisch, te begrijpen en voelbaar, maar fantasie en science-fiction kan confronterend en soms onwerelds overkomen.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Ons apparatuur onderzoekt uw lichaam op cellulair niveau

Bekijk hieronder waar wij mee werken. Doormiddel van persoonlijk gesprek kan ik u verder helpen met juiste onderzoek.

Electro-acupunctuur

Radionica-Mars 111

BodyScanalyser

Verzamelpuntcorrectie

Oosterse geneeskunde

Antroposofie

Homeopathie

Aardstralen & Elektrosmog