Elektro acupunctuur

Electro-acupunctuur

Met moderne meetapparatuur worden op handen en voeten gemeten op punten, die zich bevinden op de energiebanen uit de traditionele acupunctuur. Zo kunnen storingen in de energiehuishouding van het lichaam op deze meridiaanpunten opgespoord worden. Een belangrijk verschil met acupunctuur, er worden geen naalden gebruikt en bij E.A.P. zijn niet-orgaan meridianen ontdekt en te testen voor b.v. huid, vetstof-wisseling, zenuw-, bindweefsel- en gewrichts-degeneratie. Volgens de B.F.D. (Bioelelektronische Funkie Diagnostiek) worden zo’n 100 punten gemeten, dit in tegenstelling tot de Vegatest methode, die niet op de meridianen meet.

Radionica computer Bodyscan met MARS III

Met de MARS III kan de computer snel een scan van het lichaam maken. Aan de hand van de nauwkeurige analyse kunnen onderliggende causale verbanden met betrekking tot de problematiek van de persoon gelegd en behandeld worden. Zodoende bestaat de mogelijkheid holistisch en oorzakelijk te behandelen, waarbij de lichamelijke alsook de mentaal/emotionele aspecten betrokken worden. Met de MARS III komt nu de virtuele medicatie dichterbij; vele topsporters in Amerika laten er zich preventief testen, hun motto is “gezond zijn en gezond blijven”.

Ziekte is een disbalans, een ontsporing van het lichaam, tijdens de genezing herstelt de balans. Als het ware wisselen stemmingen van energiëën, bioresonanties en trillingen in het eigen lichaam elkaar af. Oorzaken kunnen zijn endogeen (=van binnen) z.a. erfelijke ziekten en exogeen (=van buiten) z.a. virussen, bacteriën en straling . De juiste doorgemeten en in te nemen veelal homeopathische verdunningen van die ziektes zorgen er na verloop van tijd voor, dat men zich vaak weer stabieler en beter gaat voelen. De functionele heling is hierop gericht. Grondlegger Dr. R. Voll definieert pijn als “kreet van het weefsel om energiedoorstroming”.

Electro-acupunctuur moet dus gezien worden als een aanvulling op de huidige geneeswijzen. Een snelle, effectieve en patiëntvriendelijke methode voor veelal uitgedokterde mensen met psychosomatische klachten en problemen (z.a. foutieve doorbloeding, pijn, jeuk, vermoeidheid, allergie, huiduitslag, ontstekingen, reuma, stijfheid, griep, kinderloosheid, climactorische en andere acute en/of chronische zaken).


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Neem contact op