Aardstralen en Elektrosmog

en Geopathie

….ofwel ziektemakende aardstralen b.v. door wateraders. Vroeger liet een boer eerst een wichelroedeloper komen, alvorens hij voor zijn dieren een schuur liet bouwen; koeien kregen van aardstralen leukemie. Bij gevoelige mensen moet mogelijk de oorzaak van tumoren hiermede in verband worden gebracht.

Bij meting met electro-acupunctuur van silicea (kiezelzuur) wordt een tekort van deze mineralen, ook wel lichaamszouten genoemd, door de biochemicus Dr. Schüssler, verantwoordelijk gehouden voor bindweefseldegeneraties, doorbloedingsstoornissen, versnelde veroudering, problemen met huid, gewrichten, moeheid, kinderloosheid en vele andere zaken. De tekorten middels voedingssupplementen aanvullen is niet voldoende, ook de slaapplek moet worden ontstoord. Zo is er een verband van tekorten van andere mineralen met straling van Electrosmog.

Delftse wetenschappers hebben recentelijk de gelijke magnetische eigenschappen aangetoond van de computerchip (silicium) als halfgeleider en het menselijke biologische DNA. Ondergrondse wateraders kunnen bestaande magneetvelden in het DNA verstoren tijdens onze slaap. Nederland zou zonder dijken en waterkeringen voor 70% waterland zijn; we slapen dus eigenlijk op water.

Nat en vochtigheid is van grote invloed op rheuma en candidaschimmel. Raadzaam is vooral de slaapplek te vrijwaren van de niet-zichtbare storingsvelden. Een preventieve werking gaat uit voor toekomstige ziektes en kwalen binnen het gezin z.a. slaapproblemen, huilbaby’s, waterwratjes en groeipijnen bij kinderen. Geen wetenschappelijke benadering, maar de ervaring leert “zien is geloven”.

Voor Elektromagnetische straling verwijs ik naar het boekje Ankertjes ISBN: 9020201700

Informeer voor bedrijven de mogelijkheden onder de noemer “Energetisch Management“.

Winkel verkoop

In onze Waterwinkel kunt u zien op welke manieren woonhuizen, kantoren en bedrijven van allerlei straling ontstoord kunnen worden. Wij zijn leverancier van de waterverlevendigers van “Johann Grander” uit Oostenrijk (zie www.grander.com), “Albat” ontstoorders met de geroemde “Tachion-energie cellen” (zie www.albat.nl), “Tahuti Health Goods” ontstoorders (zie www.tahuti.nl).

15 jaar ervaring leert dat veel mensen/gezinnen pas opknappen als het huis goed ontstoord wordt. Met onze eigen energetische ontstoorders geef ik de garantie “No cure No pay”.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Neem contact op